Hívás a börtönből

(sorozat)
  • Egyesült Államok Calls from the Inside
Krimi / Dokument
Egyesült Államok, 2021, 6x43 perc

Rendező:

Andrea De Brito

Szereplők:

Lucas Hogan

Streaming (1)

Tartalmak(1)

1. Kellemetlen románc: Egy puskalövés az erdőben véget vet egy oregoni szerelmi háromszögnek. A börtönbeli telefonbeszélgetések arra utalnak, hogy a gyilkos nem egyedül cselekedett.
2. A féltékenység gyilkos hálója: Amikor egy nőt holtan találnak a barátja háza előtt Michiganben, látszólag minden bizonyíték a barátjára ellen szól. A nyomozók azonban más gyanúsítottat is találnak.
3. Tanú veszélyben: Egy floridai férfi felesége eltűnik, de egy szemcsés videofelvétel felfedheti a sorsát. A gyilkos börtönbeli telefonhívásai azzal fenyegetnek, hogy nőhet a halálos áldozatok száma.
4. A gyilkos kétszer csenget?: Egy férfi első feleségét meggyilkolták egy betörésnél, majd évekkel később a második feleségét is megölik. A rendőrségnek ki kell derítenie, hogy véletlen egybeesésről van-e szó.
5. Valódi börtönfeleségek: Két anya megpróbálta megölni a férjét. Kettejük telefonbeszélgetéseiből kiderül, mit gondolnak a szerelemről, a férfiakról és arról, miért kerültek börtönbe.
6. A gyanúsítottak hívásai: Az újdonsült házaspár, Tony és Melinda gyilkosság áldozata lesz. A Tony előző börtönbüntetése alatt rögzített telefonok alapján számos gyanúsítottat találnak. (Investigation Discovery)

(több)