Eltűntek

(sorozat)
  • Egyesült Államok The Missing
Dokument / Krimi
Egyesült Államok, 2019, 8x21 perc

Forgatókönyvíró:

Mary Boylan

Tartalmak(1)

1. Köddé vált édesanyák: Prisma Reyes eltűnik egy parkolóból, miután a felvételek szerint beszállt egy liftbe. Andrea Knabelt utoljára a kora reggeli órákban látták hazafelé sétálni.
2. Soha nem tért vissza: 2019-ben Tyler David egy éjszakai születésnapi buli után eltűnt. Kristal Reisinger pedig köddé vált, miután elindult egy dobkörre.
3. Eltűnések a Santa Monica-hegységben: Elaine Park az éjszakát otthonától távol tölti, és többé soha nem látják. Matthew Weaver Jr. azután tűnt el, miután bulizott a barátaival.
4. Eltűnt a föld színéről: A 13 éves Tabitha Tuders minden reggel gyalog ment a buszmegállóba, de egy nap nem tért haza. Shemika Cosey egy ottalvós buliban tűnt el.
5. Köddé vált tizenévesek: A 13 éves Tara Calico biciklitúrára indult, de soha nem tért vissza. A Desirea Ferris utáni nyomozás a földalatti bűnözés világába vezette el a rendőröket.
6. Végzetes éjszakák: Brian Shaffert látták bemenni egy bárba, de semmi nyoma, hogy távozott volna. James Liedtka köddé vált, miután betért egy helyi bárba.
7. A gyermekével együtt eltűnt: Joanna Clark és legidősebb lánya, Shariece ugyanazon a napon eltűnt. A 8 hónapos terhes Akia Eggleston nem jelenik meg a saját babaváró buliján.
8. Az ajtón túl: Jesse Ross iskolai kirándulásra megy Chicagóba, de soha nem tér vissza szállodai szobájába. Alexis Scott eltűnik, miután elment egy illinois-i buliba. (Investigation Discovery)

(több)