Gyilkosság a városban - rejtélyek nyomában

(sorozat)
  • Egyesült Államok Hometown Homicide: Local Mysteries
Krimi / Dokument
Egyesült Államok, 2020, 6x21 perc

Tartalmak(1)

1. Egy család végzete és a déli zaklató: Egy tinédzser bejelenti, hogy a családja eltűnt, miután elmentek bevásárolni. A nyomozók találnak egy megégett autót, benne csontdarabokkal.
2. Élve elégett és egy anya eltűnt: Egy nőt felgyújtottak Courtlandben. Egy édesanya eltűnt Altoonában, és a holttestét 100 mérfölddel távolabb találták meg. Vajon ismerte a gyilkosát?
3. Túl mélyen és halál a kozmetikusképzőn: Egy katona kilép egy veszélyes milíciából, de döntése végzetes következményekkel jár. Egy kozmetikustanulót holtan találnak egy folyó mellett.
4. Az eltűnt tanár és a főiskolai zaklató: Egy tanár eltűnik, és egy több mint egy évtizedig tartó keresés veszi kezdetét. Egy diák eltűnik, és esetét összekapcsolják egy másik eltűnéssel.
5. Lencsevégre kapva, és az őrült autós: Egy tinédzser eltűnik egy üzletből, és gyilkosának kutatása során kiderül, hogy reformokra lenne szükség. Egy lövöldöző sofőr rettegésben tart egy michigani várost.
6. Záróra, és késői betöréses gyilkosság: Amikor egy katona eltűnik egy éjszakai kiruccanás után, egy nyomozó különös taktikával próbálja megtalálni a gyilkosát. Egy híradós rejtélyes módon eltűnik. (Investigation Discovery)

(több)