vissza az összes hírhez
Készül Az ördög Pradát visel folytatása

Készül Az ördög Pradát visel folytatása

2024.07.09 Szerző Jokolo

A divat, Meryl Streep (Ne nézz fel!) és a zsarnokoskodás szerelmesei aratni fognak. Mert úgy fest, hogy hamarosan látható lesz Az ördög Pradát visel című divatszakma film folytatása. A Puck értesülései szerint a folytatás a fejlesztés korai szakaszában van, és lassan elkezdődik a munka a forgatókönyvön. És úgy néz ki, hogy újra Aline Brosh McKenna (Az igazi kaland) lesz érte felelős, aki az eredeti 2006-os siker mögött is állt. Akkor Anne Hathawayt (Csillagok között) ismerhettük meg Andy Sachs szerepében, aki asszisztensként kiszolgáltatva találja magát a Meryl Streep által játszott Miranda Priestly ármánykodó és egyben előkelő divatmagazin-szerkesztőnek. Meryl Streep az alakításáért számos Oscar-jelölésének egyikét érdemelte ki, a film pedig elképesztő 326 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál, ami az adott év egyik legsikeresebb filmjévé tette. Ezért meglepő, hogy a folytatásról nem kezdtek el beszélni már sokkal korábban.

 

Hivatalosan, még semmit sem erősítettek meg, így csak feltételezésekre és spekulációkra hagyatkozhatunk. Wendy Finerman producer azonban állítólag meggyőzte Meryl Streepet és Emily Bluntot (Oppenheimer), hogy térjenek vissza híres szerepeikhez. Anne Hathaway állítólag még nem kommentálta a történteket, de korábban pozitívan beszélt az elnyomott asszisztens szerepébe való esetleges visszatérésről. Talán sikerül meggyőzni őt is. A folytatás cselekménye Mirandát követné, aki még mindig a magazin vezető pozícióját tölti be, de szembe kell néznie a nyomtatott média piacának visszaesésével, és versenyeznie kell egykori asszisztensével, aki ma már magas rangú vezető. Feltéve persze, ha az előzmények az eredeti modell által kapott könyv folytatásán alapul. A könyvsorozat összesen három könyvből áll, tehát van miből meríteni.

 

Meryl Streep azonban, akire az első film nagyon sokat épített, 2021 óta nem jelent meg a mozivásznon, és állítólag beígért részvétele meglehetősen ingatagnak tűnik. Vegyük figyelembe azt is, hogy a híres színésznő általában nagyon tartózkodó a folytatásokkal kapcsolatban, ami azt eredményezte, hogy nem vett részt a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmben. Szóval remélhetőleg ez nem csak szóbeszéd, és újra együtt láthatjuk, ezt a három nagyszerű színésznőt.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Cannes-i Filmfesztivál Arany Pálma-díj győztese

A Cannes-i Filmfesztivál Arany Pálma-díj győztese

2024.05.25

Május 25-én, szombaton este került sor a rangos 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségére. A napsütötte francia Riviérán véget ért a tizenkét napos filmünnep, a legfontosabb filmpiac és a… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült,… (több)

A harmadik Sicario-film egyre reálisabbnak tűnik

A harmadik Sicario-film egyre reálisabbnak tűnik

2023.10.31

Nagyjából egy hónapja számoltunk be arról, hogy a Netflix a Hidegvér című új bűnügyi filmjének producerei arról számoltak be, hogy a színfalak mögött egy harmadik Sicario lehetőségéről is elkezdtek… (több)

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

Elkezdődött az Alien sorozat forgatása

Elkezdődött az Alien sorozat forgatása

2023.07.22

Bár jelenleg két nagy sztrájk között vagyunk, amelyek teljesen megbénították Hollywoodot, sok olyan projekt van, amely megtalálta a módját, hogy folytassa a gyártást. Érdemes megemlíteni például az… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az új Highlander forgatása januárban kezdődik

Az új Highlander forgatása januárban kezdődik

2024.07.01

A Highlander azon kevés franchise egyike, amelyek korábban híresek voltak, de még nem kaptak spinoffot, rebootot vagy folytatást. De már régóta tudjuk, hogy ez hamarosan megváltozik. Elvégre már 16… (több)

Legfrissebb hírek

Mi újság a Duffer fivérekkel?

Mi újság a Duffer fivérekkel?

2024.07.17

A rendkívül népszerű fantasy sorozat, a Stranger Things showrunnerei, Matt és Ross Duffer testvérek keményen dolgoznak ezekben a napokban a várva várt ötödik és egyben utolsó évadon, de a Netflix… (több)

Az Eufória 3. évada mégiscsak megérkezik

Az Eufória 3. évada mégiscsak megérkezik

2024.07.16

Néhány hónapja még arról lehetett olvasni, hogy a nagysikerű Eufória tervezett harmadik évadja bajban van, és korántsem biztos, hogy a második évad folytatása és a történet lezárása megtörténik. Ezek… (több)