Loki

(sorozat)
  • Egyesült Államok Loki
Előzetes 2
Akció / Kaland / Fantasy / Sci-Fi
Egyesült Államok, (2021–2023), 10 h (Percek: 42–59 perc)

Alkotók:

Michael Waldron

Adaptáció:

Stan Lee (képregény), Larry Lieber (képregény) (több)

Operatőr:

Autumn Durald

Zeneszerző:

Natalie Holt

Szereplők:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Cailey Fleming, Michael Rose, Wunmi Mosaku, Sasha Lane (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(2) / Epizódok(12)

Tartalmak(1)

A Marvel Studios új, „Loki” című sorozatában, amely a Bosszúállók: Végjáték eseményei után játszódik, Loki (Tom Hiddleston), a szeszélyes gonosztevő újra a csínytevés isteneként tevékenykedik. A rendezői feladatokat Kate Herron látta el, a vezető forgatókönyvíró pedig Michael Waldron volt. (Disney+)

Videók (5)

Előzetes 2

Recenziók (1)

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol I'm not a fan of Loki, or at least I wasn't until he was the villain-pretty boy of the movies, one we were also supposed to root for. But he got the opportunity to do something else in his series and I'm very glad that nobody threw that opportunity away. An interesting script, great production design (I really enjoyed TVA's sci-fi/retro design), a restrained Tom Hiddleston, and especially Owen Wilson, whose casting was a million dollar idea. All in all, I looked forward to each new episode like a new The Mandalorian. If instead of the series they had made a film, it would have been about 18 times better than the second Doctor Strange. ()

Galéria (167)

Kapcsolódó hírek

A Daredevil új alkotókat toboroz

A Daredevil új alkotókat toboroz

2023.10.29

Közelmúltban megjelent a hír, hogy a Marvel teljesen átalakítja tévés stratégiáját, és mostantól a próbaepizódok, a showrunnerek és az ún. writer’s room (forgatókönyvírók kisebb csoportjai, akiknek… (több)

Változások a Marvel naptárában

Változások a Marvel naptárában

2023.09.04

Sztrájk ide vagy oda, Bob Iger, a Disney stúdió főnöke már egy ideje azt állítja, hogy a cég jelentősen csökkenteni kívánja a Disney+ csatorna streaming szolgáltatására érkező tartalmakat, főként… (több)

A Titkos invázió csak lassan indul

A Titkos invázió csak lassan indul

2023.06.30

Múlt héten mutatták be a Disney+ streaming szolgáltatáson a Titkos invázió című új Marvel-sorozatot. Ebben a visszatérő Nick Fury, Samuel L. Jackson arcával próbál szembeszállni a Földön élő Skrullok… (több)

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

Marvel leteszteli a binge-watching folyamatot

2023.05.17

Bár a Marvel és a Disney stúdiófőnökei, Kevin Feige és Bob Iger megnyugtatták a közvéleményt, hogy a Disney+ csatornán egy kicsit vissza kívánják fogni a sorozatos tartalmakat, főleg a képregények… (több)